Προφιλ

Η Εταιρεία

profile.jpg

Η bömel TZIASTOUDIS S.A ιδρύθηκε το 1961 από τον Δημήτριο Τζιαστούδη με την μορφή Ομόρρυθμης Εταιρείας με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων στον χώρο του επίπλου κουζίνας καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Από το 2005 και μετά η εταιρεία μετασχηματίστηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία μαζί με την εισαγωγή του υιού Τζιαστούδη Ιωάννη με σκοπό την ανάπτυξη, εξέλιξη και επέκταση της εταιρείας.
Εστιάζοντας σε εσάς, η bömel TZIASTOUDIS S.A., αφουγκράζεται τις προτάσεις της, στο δικό σας χώρο, στο δικό σας στυλ.
Διεθνούς φήμης συνεργάτες, ποιότητα υλικών και εμπειρία χρόνων εγγυώνται σύγχρονο design.
Η εταιρεία δημιουργεί και προσδίδει ύφος..
Με design και άποψη,παρεμβαίνει εικαστικά σε μοντέρνο ή κλασικό, σχεδιάζει και αποδίδει στο δικό σας γούστο. Με κομψές γραμμές, με ιδέες και με σύγχρονα υλικά,συμβουλεύει και προτείνει, εφαρμόζοντας τις τάσεις!
Με απώτερο σκοπό τη λειτουργικότητα, η εταιρία μελετά και προτείνει λύσεις, στο δικό σας χώρο.
Στόχος της βεβαίως, να επιτύχει αισθητική και αρμονία.Εντοιχισμένοι αποθηκευτικοί χώροι, βοηθητικά εξαρτήματα, ράφια, πάγκοι εργασίας και βαθιά συρτάρια , είναι λύσεις σύγχρονες, που καλύπτουν τις ανάγκες και οποιεσδήποτε απαιτήσεις.
Πρωτοπορώντας και πάλι η εταιρεία μας, κατασκευάζει πάγκους και νησίδες από το φημισμένο υλικό CORIAN της DUPONT.
Λύσεις για μια ζωή από το CORIAN αφού εγγυάται για την ανθεκτικότητα του από:θερμοκρασία, χαρακιές, γρατσουνιές, έννοιες που τις συναντάμε καθημερινά στο χώρο της κουζίνας. Τέλος έχει άψογο φινίρισμα και εφαρμογή αφού είναι συμπαγές υλικό και δεν έχει καθόλου ενώσεις και πόρους!
Με επώνυμο και ευθύνη, δεσμευόμαστε σε εσάς, εγγυόμαστε προπάντων υψηλή ποιότητα .
Η ποιότητα υλικών και αυτή των παροχών σε όλα τα στάδια (μελέτη, σχεδιασμός, παραγωγή, τοποθέτηση, service) διασφαλίζουν τέλος το κάθε προϊόν.
Η εταιρία εξάλλου, αποβλέπει απ΄την πλευρά της, στο να νιώθετε ασφαλείς επιλέγοντάς την.
Η εταιρεία ασφαλώς, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 από το διεθνή οργανισμό TUV Αυστρίας, για τα στάδια παραγωγής, εμπορίας, διάθεσης και εγκατάστασης.

TZIASTOUDIS S.A.

ergostasio1.jpg
ergostasio2.jpg
© 2016 tziastoudis.gr. All Rights Reserved. Designed By GlobalTech

Search