Προφιλ

profile.jpg

Η Εταιρεία

Η bömel Τζιαστούδης ΑΕ ιδρύθηκε το 1961 από τον Δημήτριο Τζιαστούδη με την μορφή Ομόρρυθμης Εταιρείας με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων στον χώρο του επίπλου κουζίνας καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Από το 2005 και μετά, η εταιρεία μετασχηματίστηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία μαζί με την εισαγωγή του υιού Τζιαστούδη Ιωάννη με σκοπό την ανάπτυξη, εξέλιξη και επέκτασή της.
Εστιάζοντας σε εσάς, η bömel Τζιαστούδης ΑΕ, προσαρμόζει τις προτάσεις της, στον δικό σας χώρο, στο δικό σας στυλ.
Διεθνούς φήμης συνεργάτες, ποιότητα υλικών και εμπειρία χρόνων εγγυώνται σύγχρονο design.

Η bömel Τζιαστούδης ΑΕ δημιουργεί και προσδίδει ύφος.
Με design και άποψη, παρεμβαίνει εικαστικά σε μοντέρνο ή κλασικό, σχεδιάζει και παρουσιάζει projects που ικανοποιούν το δικό σας γούστο. Με κομψές γραμμές, με ιδέες και με σύγχρονα υλικά, συμβουλεύει και προτείνει, εφαρμόζοντας τις τάσεις!
Με απώτερο σκοπό τη λειτουργικότητα, η bömel Τζιαστούδης ΑΕ μελετά και προτείνει λύσεις, στον δικό σας χώρο.
Στόχος της να επιτύχει αισθητική και αρμονία. Εντοιχισμένοι αποθηκευτικοί χώροι, βοηθητικά εξαρτήματα, ράφια, πάγκοι εργασίας και βαθιά συρτάρια, είναι λύσεις σύγχρονες, που καλύπτουν τις ανάγκες και οποιεσδήποτε απαιτήσεις.
Πρωτοπορώντας και πάλι η bömel Τζιαστούδης ΑΕ, κατασκευάζει πάγκους και νησίδες από το φημισμένο υλικό CORIAN της DUPONT.
Λύσεις για μια ζωή από το CORIAN αφού εγγυάται για την ανθεκτικότητά του από: θερμοκρασία, χαρακιές, γρατσουνιές, έννοιες που τις συναντάμε καθημερινά στον χώρο της κουζίνας. Τέλος έχει άψογο φινίρισμα και εφαρμογή αφού είναι συμπαγές υλικό και δεν έχει καθόλου ενώσεις και πόρους!

Πρωτοποριακό design και στο έπιπλο

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ζούμε, δημιουργούμε και απολαμβάνουμε. Η bomel Τζιαστούδης ΑΕ έχει λάβει πολύ σοβαρά αυτή την παράμετρο εστιάζοντας στο πρωτοποριακό Design, το συνδυασμό αισθητικής, εργονομίας και λειτουργικότητας και φυσικά στην αξεπέραστη ποιότητα, παρουσιάζοντας έπιπλα για κάθε χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, η bömel Τζιαστούδης ΑΕ παραμένοντας πιστή στα χαρακτηριστικά που την ανέδειξαν – ευελιξία, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία – έχει εξελιχθεί σε ένα casual χώρο μοντέρνου σχεδιασμού και προτάσεων του σύγχρονου design, εντάσσοντας έπιπλα με γνώμονα την ποιότητα και το πρωτοποριακό design.

Επώνυμες συνεργασίες από τη bömel Τziastoudis
ΑΕ

Οι συνεργασίες της bömel Τziastoudis ΑΕ όπως αυτή με τη Nova Mobili στο χώρο της ντουλάπας, οι Bonaldo, Ditre Italia και Cattelan Italia spa στο χώρο των επίπλων προσφέρουν απεριόριστες tailor made δυνατότητες. Και φυσικά σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την έμπνευση των έμπειρων αρχιτεκτόνων της bömel Τζιαστούδης ΑΕ που σχεδιάζουν τον χώρο σας, ακολουθώντας τις επιθυμίες & τις κατευθύνσεις σας, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

eco living for better living by bömel Τζιαστούδης ΑΕ

Το «better living» ξεκινά από τον χώρο του σπιτιού μας και με αυτό το σκεπτικό η bömel Τζιαστούδης ΑΕ έχει συγκεντρώσει πρωτοποριακά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον που συνδέουν το «better living» με το «eco living» και περιορίζουν το ενεργειακό αποτύπωμά μας στο περιβάλλον.

 

Με επώνυμο και ευθύνη, η bömel Τζιαστούδης ΑΕ δεσμεύεται απέναντι σε εσάς και εγγυάται προπάντων υψηλή ποιότητα .
Η ποιότητα υλικών και αυτή των παροχών σε όλα τα στάδια (μελέτη, σχεδιασμός, παραγωγή, τοποθέτηση, service) διασφαλίζουν κάθε προϊόν.
Η bömel Τζιαστούδης ΑΕ ασφαλώς, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 από το διεθνή οργανισμό TUV Αυστρίας, για τα στάδια παραγωγής, εμπορίας, διάθεσης και εγκατάστασης.

ergostasio1.jpg
ergostasio2.jpg
© 2016 tziastoudis.gr. All Rights Reserved. Designed By GlobalTech

Search